Tarief

Categorie Duur Tarief
Individuele sessie
Praktijk Tot 1u €60
Online Tot 1u €60
Verplaatsing Tot 1u €65*
Netwerkgesprek
Praktijk Tot 1u30min €80
Online Tot 1u30min €80
Verplaatsing Tot 1u30min €85*

* Zie uitleg hieronder of de algemene voorwaarden voor meer info 

Wat kost een gesprek?

Een individuele sessie kan tot een uur duren en kost €60. 

Voor netwerkgesprekken voorzie ik tot een uur en een half en wordt €80 aangerekend. Let wel, het gaat niet om duo begeleidingen, maar eerder om een gesprek gedurende je begeleiding waar je bv. je vertrouwenspersoon op uitnodigt. 

Sessies die op jouw initiatief later starten of vroeger eindigen, worden volledig aangerekend.

 

Begeleiding op verplaatsing*

Voor een individuele begeleiding op verplaatsing betaal je €65 per sessie. 

Verplaatsingen binnen een straal van 10 km rond de praktijk zijn hierin inbegrepen. Daarbuiten wordt per 5 km een supplement van €5 aangerekend. 

 

Verplaatsing <10 km rond de praktijk

Je betaalt enkel het tarief voor een begeleiding op verplaatsing (€65).

Verplaatsing >10 km rond de praktijk

Tarief voor een begeleiding op verplaatsing met supplement:

  • 11 - 15 km: supplement €5
  • 16 - 20 km: supplement €10
  • 21 - 25 km: supplement €15
  • ... 

 

Hoe verloopt de betaling?

Er wordt steeds aan het einde van elke sessie afgerekend. Je kan cash betalen of via Payconiq met 'Payconic by Bancontact' op je smartphone. Betalen per kaart is niet mogelijk. 

 

Wat als je niet aanwezig kan zijn?

Voor de continuïteit van de begeleiding is het belangrijk zo weinig mogelijk afspraken af te zeggen. Kan je onverwachts toch niet aanwezig zijn? Dan vraag ik je om me minstens 48 uur op voorhand per mail of telefonisch te verwittigen zodat ik de kans krijg iemand anders een gesprek aan te bieden op dat moment.

Gelieve er rekening mee te houden dat bij niet of te laat verwittigen toch het volledige bedrag van de sessie zal worden aangerekend. Dit ter compensatie van de gereserveerde tijd en eventueel reeds getroffen voorbereidingen. 

 

Hoe zit het met terugbetaling van de sessies? 

Onder bepaalde voorwaarden voorzien mutualiteiten een tegemoetkoming voor psychologische begeleiding. Omdat de regels hierover verschillen van mutualiteit tot mutualiteit, vraag je best bij je eigen ziekenfonds na welke terugbetalingsmogelijkheden zij voorzien. Klik hier voor een duidelijk overzicht op de website van het VVKP.

 

Factuur nodig?

Facturen worden niet standaard opgemaakt. Indien gewenst kan je deze aanvragen per mail naar info@psycholooglottejoos.be. In dat geval zijn facturen op maandbasis mogelijk.