Tarief

Individueel gesprek €60
Duo gesprek €70
Individueel gesprek op verplaatsing €60
Verplaatsingskost 30 minuten gratis reistijd, daarna €1,20 per minuut (zie info onderaan)

Wat kost een gesprek?

Een sessie duurt ongeveer 50 minuten en kost €60. 

Voor duo gesprekken voorzie ik 1u30 en wordt €70 aangerekend. Let wel, het gaat niet om duo begeleidingen, maar eerder om een gesprek gedurende je begeleiding waar je bv. je vertrouwenspersoon op uitnodigt. 

Sessies die op jouw initiatief later starten of vroeger eindigen, zullen toch volledig aangerekend worden.

 

Begeleiding op verplaatsing

Voor een begeleiding op verplaatsing betaal je eveneens €60 voor een gesprek van 50 minuten.  

Verplaatsingen tot en met 30 minuten zijn inbegrepen (dit betreft 15 minuten van mijn praktijk tot jouw gekozen locatie en 15 minuten terug).

Voor verplaatsingen die langer duren, betaal je een extra verplaatsingskost, berekend op het gewone tarief van €60 voor 50 minuten. Dit komt neer op €1,20 per extra minuut. Dit doe ik omdat ik in die tijd ook andere cliënten zou kunnen inplannen.

Horebeke, Zwalm, Brakel (centrum), Zottegem (centrum) en Oudenaarde (centrum) zijn binnen het kwartier bereikbaar voor mij.

 

Hoe verloopt de betaling?

Er wordt steeds aan het einde van elke sessie afgerekend. Je kan cash betalen of via Payconiq met 'Payconic by Bancontact' op je smartphone. Betalen per kaart is niet mogelijk. 

 

Wat als je niet aanwezig kan zijn?

Voor de continuïteit van de begeleiding is het belangrijk zo weinig mogelijk afspraken af te zeggen. Kan je onverwachts toch niet aanwezig zijn? Dan vraag ik je om me 48 uur op voorhand te verwittigen zodat ik de kans krijg iemand anders een gesprek aan te bieden op dat moment.

Verwittig je minder dan 48 uur op voorhand, dan zal de helft van de sessie aangerekend worden. Kom je niet opdagen zonder verwittigen, dan wordt de hele sessie aangerekend. Dit is ter compensatie van het geleden financiële verlies van jouw gemiste afspraak en de reeds getroffen voorbereidingen voor de sessie. Uitzonderingen of overmacht zijn uiteraard altijd bespreekbaar.

 

Hoe zit het met terugbetaling van de sessies? 

Sommige mutualiteiten voorzien een tegemoetkoming voor psychologische begeleiding. Omdat de regels hierover verschillen van mutualiteit tot mutualiteit, vraag je best bij je eigen ziekenfonds na welke terugbetalingsmogelijkheden zij voorzien. 

 

Voor meer info over de recente persberichten omtrent terugbetaling van  psychologische bergeleiding, klik hier.