Wie ben ik

Academische achtergrond

  • Master in de klinische psychologie | Universiteit Gent
  • Integratieve traumatherapie en psychosomatologie | AIHP vzw

Al van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in wat mensen denken, voelen, hoe ze daarmee omgaan en waarom ze doen wat ze doen. De keuze om psychologie te gaan studeren was voor mij dan ook vrij evident.

Nadat ik afstudeerde speelde ik al snel met het idee om te starten met mijn eigen praktijk. Na eerst wat ervaring op te doen in de forensische sector, besloot ik mijn droom om te zetten in werkelijkheid. Met de hulp van verschillende mensen en heel wat tips & tricks van collega-psychologen kon ik dan ook opstarten. Met mijn praktijk wil ik een veilige plek bieden aan wie bij mij langskomt. Niks moet, over alles praten mag. Bij mij mag je masker af. 

 

Naast mijn privépraktijk ben ik eveneens werkzaam als psycholoog bij PZ Frapello in Zottegem op de afdeling Verslavingszorg en versterk ik het team van Praktijk De Bolderkar in Etikhove. 

Ik ben als psycholoog erkend door de overheid (visumnummer 326069) en de psychologencommissie. Via het 'Compsy'-icoon onderaan kan je mijn registratie bij de commissie nagaan. Daarnaast ben ik ook lid van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP) en de Belgische Federatie van Psychologen (BFP).

 

Wees welkom!

 

Lotte