Wie ben ik

Ik ben Lotte. Al van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in wat mensen denken, voelen, hoe ze daarmee omgaan en waarom ze doen wat ze doen. De keuze om psychologie te gaan studeren was voor mij dan ook vrij evident.

 

Na een boeiende opleiding studeerde ik in 2019 af als Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit van Gent. Al snel speelde ik met het idee om te starten met mijn eigen praktijk. Na eerst wat ervaring op te doen in de forensische sector, besloot ik mijn droom om te zetten in werkelijkheid. Met de hulp van verschillende mensen en heel wat tips & tricks van collega-psychologen kon ik dan ook opstarten. Met mijn praktijk wil ik een veilige plek bieden aan de mensen die bij mij langskomen. Niks moet, over alles praten mag. 

 

Naast mijn privépraktijk ben ik eveneens werkzaam als psycholoog (ad interim) bij PZ Frapello in Zottegem op de afdeling Verslavingszorg. 

 

In oktober 2021 start ik met een opleiding 'Integratieve psychotherapie en Psychosomatologie' aan het A.I.H.P. om nog meer kwaliteitsvolle en gespecialiseerde hulp te kunnen bieden.

 

Ik ben erkend door de overheid (visumnummer 326069) en de psychologencommissie. Via het 'Compsy'-icoon onderaan kan je mijn registratie bij de commissie nagaan. 

 

Wie weet zien we elkaar binnenkort in mijn praktijk, wees welkom! 

 

Lotte